Diensten


Wij kunnen vrijblijvend uw ideeën helpen verwezenlijken. We belichten uw onderneming vanuit verschillende invalshoeken ten einde u het correcte bedrijfsadvies te verlenen.

Interim Management

Wij leggen samen met u de basis voor een samenwerkingsverband om op de aangewezen locatie advies te verlenen.

Als opdrachtgever geniet u niet alleen van de expertise maar ook de aanwezigheid van de manager in uw onderneming. Afhankelijk van eender welk project dat u wenst te verwezenlijken maken wij een termijn planning op.

Transitiemanagement

U wil als ondernemer een bedrijf overnemen, een onderdeel van uw onderneming tijdelijk borgen, een overgang verzekeren dan kunnen wij u in alle rust deze garanderen.

Crisismanagement

Als u werkelijk een crisis moment hebt binnen uw onderneming en dat gebeurd in elke goede organisatie dan hebt u een baken nodig die objectief een analyse kan uitvoeren en de rust kan bewaren.

Management Advies heeft een zekere reputatie opgebouwd. Standvastigheid, expertise en doordachte beslissingen zorgen dat een crisis situatie wordt beteugeld.

Werkwijze


Een eerste contact, samen overleggen en kijken hoe we de puzzelstukken in elkaar zetten!

Geen ingewikkelde theorieën, neen, aangepast aan uw noden schetsen we voor ieder probleem een eenvoudige oplossing. We geven directe feedback, indien mogelijk en bezorgen op elektronische wijze enkele belangrijke functionele inzichten.

Een tweede en afsluitend gesprek volgt altijd als besluit en bespreking verdere planning, samenwerking.

parallax background

Meer dan 15 jaar
ervaring

parallax background

Meer dan 15 jaar
ervaring